TRIMSALON POCHI
Uw professionele trimsalon voor honden, katten, konijnen & cavia's

Privacybeleid Trimsalon Pochi

Algemeen

Vanaf 25 mei 2018 is er een nieuwe handhaving voor de bescherming van persoonlijke gegevens (de AVG).

Het privacybeleid van Trimsalon Pochi is van toepassing op elk gebruik van de website en op alle persoonsgegevens die geregistreerd worden via de website en de trimsalon.

Wij verzoeken u om ons privacybeleid aandachtig te lezen want daarin wordt vermeld op welke wijze en voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verzamelen. Door persoonsgegevens aan ons te verstrekken, verleent u toestemming voor de verwerking en doorgifte van persoonsgegevens zoals omschreven in dit privacybeleid.

Registratie persoonsgegevens

Trimsalon Pochi legt uw gegevens vast als u diensten van ons afneemt. Hieronder leest u welke gegevens wij aan u kunnen vragen en waar wij die voor gebruiken.

Uw persoonsgegevens worden gescheiden opgeslagen in een elektronisch klantenbestand van Trimsalon Pochi.

In de volgende situaties registreren wij uw persoonsgegevens:

  • Als u voor uw dier een afspraak wilt inplannen of advies wilt.
  • Als u klant wilt worden bij Trimsalon Pochi.
  • Bij het invullen van het contactformulier op de website.
  • Ingeval wij uw persoonsgegevens van derde partijen ontvangen, bijvoorbeeld indien u bij deze derde partijen heeft aangegeven informatie over onze diensten te willen ontvangen of u bij deze partijen uw interesse heeft aangegeven voor de door ons verleende diensten.

Wij kunnen de volgende informatie vragen en/of registreren:

  • Geslacht, voornaam, achternaam, straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en gegevens over uw dieren (ras, leeftijd, medische problemen, afspraken bij de salon). Onze server kan automatisch bepaalde gegevens registreren, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, en de datum en tijd van uw bezoek aan onze website, onder meer door gebruik van cookies (Cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat).

Gebruik van persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden door Trimsalon Pochi gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • 1. Om een behandeling uit te voeren,
  • 2. Voor het verstrekken van adviezen aan klanten die betrekking hebben op de werkzaamheden van Trimsalon Pochi,
  • 3. Om u te informeren over de status van uw opdracht/behandeling,
  • 4. Om door u gestelde vragen te beantwoorden,
  • 5. Voor het verbeteren van onze diensten en deze aan te passen aan uw wensen,
  • 6. Voor het versturen van facturen en alle andere administratieve werkzaamheden (elektronisch of per post),
  • 7. Trimsalon Pochi zal uw gegevens niet beschikbaar stellen aan derden, tenzij dit voor een juiste uitvoering van de opdracht/behandeling noodzakelijk is en/of tenzij daartoe een wettelijke verplichting bestaat.

Inzien en wijzigen van uw gegevens

U hebt altijd recht op inzage in uw gegevens. Ook kunt u verzoeken om een correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens. Verwijderen van de gegevens is mogelijk als de gegevens niet meer relevant zijn.

Voor inzage van uw gegevens kunt u een verzoek indienen via de contactpagina op de website van Trimsalon Pochi.

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw gegevens dan kunt u dit bij Yvonne Leysner van Trimsalon Pochi kenbaar maken. Ook bestaat de mogelijkheid om dit te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Indien u naar aanleiding van dit privacybeleid nog vragen hebt dan kunt u contact opnemen met:

Yvonne Leysner
Puntenburgerlaan 68A
3812 CG Amersfoort
Telefoonnummer: 06 – 43 44 56 04

KVK nummer: 55520538 | BTW nummer: NL 174311291 B02